Goldenborders Hondenverzorging wordt 1 jaar!

wandeling-medium-2

Advertentie

Een gedachte over “Goldenborders Hondenverzorging wordt 1 jaar!”

  1. Vandaag was ik met Bless bij Nathalie ,’t was een fijne ervaring ,Bless is een chocolade labrador en is 12,5 jaar ,ze heeft artrose in de heupen en daarom besloot ik van haar naar het kapsalon te brengen want het bad thuis is niet meer zo handig als je ouder wordt ,zowel voor het baasje als de hond !Maar het verliep goed ,Bless was wat nerveus maar Nathalie stelde haar gerust en werkte heel zacht ,de droger was even wennen, volgende keer zal alles weer makkelijker gaan ,bedankt Nathalie voor het lieve onthaal en de fijne verzorging ,Els

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s